Blog

(uten tittel)

Blackbangtan X Exovelvet avsender !! ————————– Coupl… #fanfiction #Fanfiction #amreading #books #wattpad

"Adelheid Fission Hoffner!" Hoffner så opp for å se kjæresten hennes stampe over plenen, og så ekstremt irritert ut. Olimpia hadde kastet på Hoffners overdimensjonerte t-skjorte som sa 'Watt is love? Baby ikke hertz meg. ', Noen shorts og et par sokker. Höffner ville ha kalt henne søt med søvnen sammenfiltret håret og søvnige øyne hadde Olimpia ikke kalt henne ved sitt FULL navn.

JEG KJENNER IKKE HVA DEL ER MIN FAVORITT DE ER ALLE SÅ PERFEKTE. HAMMY HAMSTER. AARON BUTTER. KANELSNURR. KOM PÅ JEG KAN IKKE

Sjekk ut dette fantastiske 'PNutz + Scooby + Gang'-designet på @TeePublic!

Det er en referanse fra miniserien (eller boken. Jeg har ikke lest den)

Batfamily kallenavn 5

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close